Snart hemresa, men först några bilder!

Sista kvällen i Malaysia. Känns både roligt att få komma hem, men också lite ledsamt då jag lämnar Fredric här några veckor till. Men ska bli skönt sova i egen säng, träffa Alva och alla goa vänner och Neo. :) Men mest längtar jag efter Alva. Ska bli så sköööönt krama om henne! Hårt och länge!
 
I veckan har vi sjåat på lite för att hinna med allt som ska göras. Förbereda resan och köpa med oss lite souvenirer. :)
Men vi har hunnit till Genting Highlands, ett helt surrealistiskt ställe. Mitt uppe på ett berg, mitt i ingenstans, smällde man upp ett casino, nöjesfält och höghus! Barnen tyckte det var skoj vara på karusellerna och jag njöt av kylan, dock var det inte alls lika mysigt som jag trodde. Hade föreställt mig Fraser Hill och hamnade i en känsla av betong i bergen. Men linbanan var häftig, första gången jag åkt en sån!
Vi tog även Strawberry farm på vägen ned, och det var en riktig turistlabyrint! Hittade man in höll man nästan inte på att hitta ut! Grymt besviken!
 
På väg till nöjesfältet!
 
 
Här åker vi Monorail runt nöjesfältet
 
Jag och Svärfar Bosse! :)
 
Fantastiskt utsikt! :)
 
Linbanan ner! Hur coolt som helst! Pirr i magen!
 
Sen idag så for vi till Elephant Sanctuary där vi kollade på elefanter och fick mata dem. Man fick förr rida och bada med dem men de har nu slutat med det mest troligt för att minska stress för elefanterna. Men det var ändå en lika stor upplevelse för det, att vara nära så stora djur! Och jag har nog fallit för dem, tycker de är vackra djur! 
 
Babyelefant
 
Ellie matar en elefant! llite läskigt i början men snart så släppte det!
 
"Lilla" snabeln vill ha en banan! Emil inte lika impad!
 
Lite springsträckor mellan elefanterna!
 
På väg till de stora elefanterna! De hade 28 st, varav 8 var hannar och resten honor. De hölls separerade pga att de inte ville att de skulle fortplanta sig, de ungar som finns på området är ungar som blivit räddade.
 
En liten Ellie och en stor elefant!
 
 
 
 
 
Man behöver ingen snorkel för att kunna andas under vatten om man är en elefant!
 
 
 
Så imorgon kl 21,25 lokal tid lyfter vi mot Bangkok vidare mot Sverige. Vi landar 9,25 torsdag morgon på Falmark! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0