KLCC Aquarium. Och en felkörning! :)

Sitter i godan ro vid köksbordet. Barnen och papps är ute och badar i poolen och jag försöker ta in lite egentid, där det är tyst och lugnt. Blir inte så mycket sånt nu. Men kanske några minuter kanske jag kan få nu. Jag har "flaggat" och ansökt om lite egentid typ i chinatown, med bara andra vuxna. :) Maybe maybe kanske jag får som jag vill. :)
Längtar till jag kan plaska i poolen, men det ser ut som kopporna är på väg att ge sig så kanske om några dagar. Tänkte de skulle få torka till sig ordentligt innan jag riskerar nåt.

Planen att få barnen att vara uppe på kvällen och sova lite längre på morgonen går rent ut sagt ut åt tjottahejti. De orkar visserligen vara uppe. Men kliver likt tusan upp tidigt på morgonen. :) Men de slumrar lite då och då på dagen och vi tar dagen som den kommer, vilket känns riktigt skönt även för en sån rutinbunden människa som jag :) Här tar vi dagen som den är, och det är nog en läxa jag måste lära mig jag med. Stressnivån är nere på minus. :) Magen är i topp. Kanske jag måste fundera på när jag kommer hem. Stress är inte min grej helt enkelt.
 
Idag for vi till KLCC Aquaria. Ett fantastiskt ställe att kolla in det marina livet härikring och lite till. Barnen tyckte det var kul och fick av sig lite spring i benen på ett ställe med AC. Värmen här är inte att leka med! Efter så for vi till KLCC park där det fanns en lekpark. VI hade dock glömt badkläderna, pinsamt nog, då det finns gratispool där barnen kan leka. Jaja, man lär sig till nästa gång! :D
 
Bilderna blev dock inte så bra då det var förbjudet fota med blixt och ljusförhållandena var inte så bra. Måste lära mig fota i dåliga ljusförhållanden!
 
 
Ohlala och barnen kolla in känn och kläm-tanken. Pirrigt kul! :D
 
Ellie o Ohlala kikar in i en tank
 
Kollar in vattenråttor. Inte små!
 
Sköldpadd-span
 
Jätteorm! Och jättegul. :)
 
La familja framför jättetank
 
 
FInaste Alvan <3
 
Inne i tunneln, vilket var helt fantastiskt! Sen att de berättade att fiskarna är 30% större i verkligheten gjorde inte saken mindre häftig! :D
 
 
 
 
 
Jätterockan! :) 
 
Sköldpaddorna som var så fantastiskt vackra! 
 
Suddig bild, men va fan! :)
 
 
Nu trillade familjen in. Bloggar mer sen! :D

Kommentarer
Postat av: Anna Olsson

Det verkar finnas massa roliga saker att göra där. Kommer du att vara hemma med barna hela året eller blir det nån slags daycare?

Svar: Nope, vi stannar ju bara tills den 31 okt, då man bara får vara i landet 90 dagar utan visum. Så 12 nov ska jag vara tillbaka på jobbet. :)Så inget daycare alls, vi ska bara njuta av varandra (och slåss ibland). Just nu är ju Loella o Alva här så de tar ju barnen ibland och sen kommer farmor o farfar i mitten på okt så kanske de kan vara barnvakt en stund om det behövs.

Jo massor med saker finns det! Bara välja o vraka! :) Men vi kör lite varannan-dag-principen för att barnen ska orka överhuvudtaget. Det ska va kul också! :)
Maria

2012-08-11 @ 08:13:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0