Äntligen framme!

Oh hejsan vilken resa vi gjort! Barnen har skött sig över förväntan och kämpat riktigt riktigt bra! :) De har inte gnällt en minut på hela resan, Emil fick sitt breakdown på Kuala Lumpurs flygplats precis när vi mött upp Fredric! Men han orkade väl inte heller längre! Inte lätt vara liten och flyga så länge!! :)
 
Vi åkte från Falmarks flygplats 9,50 på torsdag. Farmor och farfar hjälpte oss ut på flyget och höll oss sällskap tills flyget skulle lyfta. Det var lite pingligt med 3 stora väskor, 2 bilbarnstolar och en vagn att knöla in i en ford galaxy tillsammans med 5 personer. Så Alva fick åka med farmors o farfars tillsammans med vagnen medan vi andra körde fåården. 
 
Förväntansfulla resenärer på falmark (bild lånad från Ohlala)
 
 
Väl på planet trodde jag Ellie skulle kissa ned sig, så förväntansfull som hon var! :) Och roligt värre blev det när vi skulle lyfta: JÄTTEFORTARE MAMMA! Hon tyckte det var asballt köra så fort! Hon är en riktig fartdåre! :) Emil däremot tog det väldigt lugnt även fast han nog tyckte det var spännande!
 
Däremot kan man alltid busa på planet! :)
 
Väl på arlanda blev det kolla in varifrån vi skulle åka. Vi hann med en sväng på McDonalds för lite lunch och sen glida runt lite på taxfreen innan det var dags åka vidare mot Bangkok!
Förväntansfulla små resenärer efter första flygturen! :)
 
 
Lunch!
 
 
Såhär packar man barn på flyget! :)
 
När vi så småningom fick gå till gaten där vi skulle kliva på planet till Bangkok var barnen ganska trötta. Min förhoppning var att de skulle sova direkt efter middagen, men det var lite mycket hoppas på. :)
 
Finaste Alvan! <3
 
Emil pinglar med klistermärken han fick på flyget från Skellet.
 
 
Så småningom somnade trötta små hjältar! Och då sov mamman med! :)

Alva passade barnen ca en halvtimma också innan så jag fick vila, vilket var välbehövligt! Det blev lite sovet för oss alla, det är inte lätt med resande jämt! :)
Flyga med Thai var riktigt bra! Väldigt service-minded personal och jag fick god hjälp att hålla min medicin kall, vilket jag varit lite orolig över. Men det är nog snarare att jag måste kolla om den blivit fryst än om den blivit varm.. Oops! :) Men det ordnar sig! :)
 
Väl framme i Bangkok blev det leta åt en bagagevagn direkt, snöra på lite ny deo, byta kläder och sen lokalisera nästa gate! Det var helt sjukt så stor flygplatsen är med allt som kan finnas där! :) Lite läskigt var det dock med allt man blivit skrämd om Bangkok Hilton så jag kollade faktiskt våra bagage lite extra! :)
 
Fylld bagagevagn! :)
 
Alva och Ellie busar! Mycket roligt man kan ha när man är övertrött! :)
 
 
Emil såg ut kommen rätt ur Peppes Bodega! :) Med "Niina" i högsta hugg! :)
 
Sckååål! :)

Emil var så söt att han väckte lite uppmärksamhet av diverse resefolk. Människor på flygplatsen var allmänt "på" barnen och skulle heja och busa! De tog det ganska med ro, fast Ellie tyckte det nog var lite roligt när vi väntade på gaten till planet som skulle lyfta till KL, hon var en riktigt showis då! :)
 
Båda barnen, och jag somnade på flyget till KL. Vi var alla helt slut. Alva och Loella somnade rätt fort de med. Emil somnade innan vi ens hunnit taxa ut klart. :)
Vi blev väckta av Alva o Loellan när vi landat.. :)

Väl framme på KLs flygplats blev det såklart länge innan vi kunde hämta ut vårt bagage, tagit oss igenom immigration med en väldigt trevlig otrevlig  tulltjänsteman. Fick också lämna fingeravtryck. Barnen var vid detta laget rätt slut. När vi äntligen kom oss igenom allt och Fredric stod och väntade brast det nog för oss alla. Vi var äntligen framme! Alva var tårögd, jag helt slut, barnen helt paffa och Loellan också rätt slut. Men, vi lyckades packa in oss i bilen efter lite pingel och barnen fick åka med Fredric medan jag och L tog taxin. Vilket inte var helt fel det heller, men vi var lite väl förvirrade innan vi kunde komma åt en taxi. :) Men det löste sig till slut med vänliga människor som kunde peka oss rätt.
 
Väl framme, var det bara såå skönt! :) Trötta, sluta men lyckliga. Nu är vi alla på samma plats igen!

Kommentarer
Postat av: Anna Olsson

Åh så roligt höra att allt gått bra. Nu följer bara resten av äventyret. Du skriver jättebra! Det kommer bli roligt följa er :)

2012-08-04 @ 21:57:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0